Afgelopen seizoen zijn we gestart met de opnames van de SnowShow! Kristy, René en ik nemen je mee op hun trips door de Alpen. We laten je niet alleen het skigebied zien, maar ook andere leuke activiteiten die je kunt ondernemen!

De SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental is een van de meest populaire skigebieden bij Nederlandse wintersporters. Wij gingen op pad in dit gigantische Oostenrijkse skigebied met meer dan 280 kilometer aan pistes. Kristy, René en ik nemen je mee vanuit Westendorf (waar je om 7 uur 's ochtends al terecht kunt) mee langs Brixen, Söll, Scheffau en Ellmau om uiteindelijk weer te eindigen bij de dampende après-ski van Gerry’s Inn in Westendorf. Heel tof om te doen in Söll is het avondskiën. Een groot aantal pistes is verlicht en dit zet het skiën op de Hohe Salve in een heel ander perspectief. Ik mocht ook mee met de pistenbully in Söll en kreeg uitgelegd op welke manier de pistes in een topconditie blijven!

Arjen
is geboren met de kaarten van skigebieden in de wieg en heeft ze bijna allemaal bezocht. Zijn grote passie is freeriden.

Plaats een reactie

Als stille genieter al een lange tijd actief bezoeker van jullie site. Nu toch maar een account aangemaakt om te zeggen wat een tof filmpje dit is geworden met erg mooie beelden! Ga zo door!

gang is alles

Erg gaaf inderdaad! Ik ga in maart met mijn vriendin naar Ellmau en door dit filmpje kan ik al helemaal niet meer wachten! Leuk ook dat jullie zo veel laten zien wat je (naast skiën en boarden) kunt doen in dat gebied. Mooi initiatief!

Dat nieuwe format is wel erg mooi. Veel meer informatie dan de oude reviews. Die van Arosa Lenzerheide was ook heel mooi al lijkt hij nu weer van de site verdwenen te zijn?

Born to Ride

Leuk, eindelijk eens een lange video, jammer dat jullie vergeten zijn er “advertorial” bij te zetten. ;-)

Ben ook overwegend positief, benieuwd welke (minder bekende?) gebieden nog aan bod gaan komen! Keep it up.

Mr. Slow

Echt heel erg leuk! Hier word je toch blij van :).

I can stick uphill ice, on my saucer...

Die 12 minuten zijn echt zo om. Wat een leuke toevoeging op de normale gebiedsvideos. Het voelt een stuk persoonlijker. Graag meer van dit :)

Erg mooi, hier word je zeker blij van :-)

Keep up the good work

leuk filmpje goed gedaan

ik ga zelf dit seizoen in brixen werken en heb er nu nog meer zin in

groetjes frans

Funkeysman

Erg leuk concept en goed om wat meer informatie te krijgen dan de standaard filmpjes van een paar minuten. Nu hopen dat er snel meer van dit soort video’s online komen! ;)

Stay frosty

Geweldige video zeg!!

Echt een hele leuke video en een heel leuk idee! Ik kijk al uit naar de volgende video😊

Dit vind ik wel een leuker dan de ‘normale’ skigebiedfilmpjes. Het is wat meer eigen.

Ski you later!

Erg leuke video! 👍

Super video! Is inderdaad veel leuker om te kijken dan de vorige filmpjes over de skigebieden. Je krijgt spontaan zin om een hotelletje te boeken en in de auto te springen.
Wat me wel opvalt over het skigebied is dat het helemaal niet hoog gelegen is en dus ook relatief korte afdalingen hebben. Klopt dit of vergis ik me?
Voor de rest ziet het er me een superleuk gebied uit. Veel flanken, dus altijd wel ergens goede sneeuw…

@Matthias123 Iets zegt me dat het een foutje was dat die online stond. Ze willen natuurlijk niet teveel content tegelijk publiceren. ;)

Mr. Slow

Keep 'em coming!
Als toevoeging, ik mis wel even de voor- en nadelen.
Dat is juist waarom we een review kijken.

*bericht bewerkt door nickcolaris op 07 nov 2018 17:22

Pray for Snow!

@Matthias123 even geduld…

Click. Click. Peace

Ik ga met oud en nieuw naar dit gebied, maar wat een leuke en enthousiaste toevoeging voor de voorpret is dit filmpje!

Puik werk! Top filmpje!!!

Top, heel leuk filmpje. Blijven doen dit.
Ideetje:
Kan je eens niet een keertje op pad gaan met iemand (een wintersportforumnist uiteraard) die ook in het gebied aanwezig is op dat moment. Leuk denk ik ook om steeds een andere kop samen met jullie te zien (niet dat er iets mis met die van jullie hoor :))
Is misschien moeilijk haalbaar, maar je weet maar nooit.

Grtjs

Leuk, eindelijk eens een lange video, jammer dat jullie vergeten zijn er “advertorial” bij te zetten. ;-)

RoteHersentote op 7 nov 2018 09:22

Mee eens. Begrijp mij niet verkeerd; het is echt hele toffe content (12,5 minuut waarvan 10 skiënt; dat redt Showmagazijn niet en ook nog eens heerlijk ge-edit), maar de kritische noot van de review mis ik. Ik hoop ook dat die kritische noot komt, dat is namelijk exact de reden waarom ik Wintersporters.nl volgde en hopelijk Wintersport.nl blijf volgen.

Maar ik heb oprecht van de beelden genoten!

*bericht bewerkt door FritsK op 07 nov 2018 20:54

Erg leuk dit! Drie enthousiastelingen, goed ge-edit, kijkt lekker weg en krijg nog meer zin in de wintersport!

Te gek. Je zult maar zo’n baan hebben…

Let it snow

Wauw!

12 minuten zijn zo om! Geeft een goede indruk van het gebied.

Volgend jaar voor de 5e keer heen, dit keer voor 10 dagen =)

⛷🎿

Geweldige video, het lijkt erop dat dit begin maart dit jaar is opgenomen?

Vaak knuffel ik de berg onvrijwillig....

Erg leuk filmpje!
Wil meer van dit :D

Vind het wel jammer dat er alleen maar positieve dingen worden genoemd.
Er zijn ook altijd negatieve dingen. Zoals de hoogte van dit gebied.

Wintersport, het beste wat er is.

Eens met de rest over deze filmpjes. Geeft veel meer informatie en voegt echt iets toe aan jullie site.

Wel zou ik als kritische noot willen plaatsen dat jullie wel wat kritischer mogen zijn. Alle goede punten worden benoemd maar ook de mindere punten maken uit voor een gebied.

Dat vind ik ook altijd leuk aan jullie site. Jullie belichten alle kanten en het is nooit een advertentie (die zijn er wel maar dan is het duidelijk aangegeven). Zorg dan ook dat jullie dit ook meenemen in deze filmpjes.

Genieten

Ik ben wel benieuwd of het inderdaad gewoon een prachtige review is, of dat jullie betaald worden voor een positief filmpje? Of allebei? Wel een heel erg gaaf filmpje trouwens!
En in welke maand zijn de beelden geschoten?

Enkele (licht-)kritische noten hierboven, en die begrijp ik ergens wel. Maar wat een ontzettend leuk nieuw format voor de filmpjes! Mijn complimenten - erg leuk om te kijken en een mooie toevoeging voor de site.

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie