Jamal Khashoggi is gedood “tijdens een gevecht” in het Saoedische consulaat in Istanboel. Dat bevestigt Saoedi-Arabië.
Volledig scherm
Jamal Khashoggi is gedood “tijdens een gevecht” in het Saoedische consulaat in Istanboel. Dat bevestigt Saoedi-Arabië. © AP

Saoedi-Arabië bevestigt dood Khashoggi: “Gedood tijdens gevecht in consulaat”

Saoedi-Arabië bevestigt dat de vermiste kritische journalist Jamal Khashoggi gedood is in het Saoedische consulaat in Istanboel. Dat melden de officiële Saoedische staatsmedia. 

130 reacties

  • Eric Eric Faber

    5 jaar geleden
    Dit is het bewijs dat persvrijheid niet bestaat en afgestraft wordt ! Een schande dat dit kan en mag! Een onderzoek of sancties zullen er nooit komen niet tegen Saoedi-Arabieën. Uno , Eu, nato,rechten van de mens, geen kat zal je horen! Politiekers zullen zwijgen?
  • x x

    5 jaar geleden
    Voor de mensen die het steeds weer nodig vinden om trump met alle zonder van de wereld te belasten: heeft er ooit al iemand een Belgische minister uitgekafferd omdat het honderdduizendste slachtoffer viel met een kogel uit een wapen van FN?
  • luc baken

    5 jaar geleden
    nog even en trump heeft persoonlijk die journalist in stukken gehakt , volgens onze linkse rakkers . trump heeft daar niets mee te maken en moet zich daar ook niet mee bemoeien
  • x x

    5 jaar geleden
    Bernd Vaes, ongelooflijk toch dat U bij diegenen hoort die "weten" dat er één god is. Nu ja, Hawking was ervan overtuigd dat en géén god is, ik weet wiens redenering ik ga volgen.
  • maggy Manderfeld

    5 jaar geleden
    Rust zacht ,moedige man !Ik ken u niet maar weet dat je het opnam voor de kleinen der aarde . Dat al diegene die je dit hebben aangedaan mogen branden in hel !