Rogers Delgado-Saez (63) werd begin deze week lelijk toegetakeld op de Brusselse Vismarkt.
Volledig scherm
Rogers Delgado-Saez (63) werd begin deze week lelijk toegetakeld op de Brusselse Vismarkt. © RV

Europees functionaris tegen de grond gemept en beroofd in hartje Brussel

In het centrum van Brussel is deze week een Europees functionaris tegen de grond gemept en beroofd. Dat meldt La Dernière Heure.

101 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Eindelijk weet men wie hier het geld verdient nog meer van dat dan worden die politiekers misschien wakker als Europese werknemers niet meer veilig zijn
  • Dirk N.M. Van Caekenberghe

    6 jaar geleden
    Aan Jan Marens: de uitleg is simpel. Politie en gerecht lopen graag achter gespuis aan, vooral als ze niet te gevaarlijk zijn. Als ze die dan kunnen vatten laten ze die dan vlug los, zo blijft hun agenda goed gevuld voor de volgende dag. Zo blijven ze bezig!...
  • Kris Pellegrims

    6 jaar geleden
    Waarom komt dit in het nieuws? Pano reportage, iemand?
  • josep duhamel

    6 jaar geleden
    dagelijks worden gewone burgers in elkaar geramd in brussel. helaas wordt daar bitter weinig over verteld door de media die op twee snelheden actualiteit brengen. erg voor die man in kwestie, maar een europese ambtenaar die werkonbekwaam is??? kan ik moeilijk vatten.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Soms zou je U wensen dat alle politiekers en functionarissen dit lot ondergaan dan zouden ze misschien beseffen hoe de realiteit is en hoe triestig het gesteld is in landje Belgie ,vanuit die ivoren torens zal er braaf weinig veranderen ,in tegendeel.