Geraint Thomas.
Volledig scherm
Geraint Thomas. © Photo News

Geraint Thomas stevig in het geel -en onder boegeroep- naar de Pyreneeën: "Misschien moet ik me laten lossen, dan zou ik wellicht applaus krijgen"

TourDe leidersplaats van Geraint Thomas is de voorbije dagen niet in verlegenheid gebracht. Alleen Primoz Roglic (4de in het klassement) slaagde er gisteren in Mende in acht seconden van zijn -ruime- achterstand af te knabbelen. Dus gaat Thomas rusten in het geel. 

7 reacties

  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Tja , wat wil je met een doping kopman !! A staal positief , B staal positief , heb je nog meer nodig ? Bij andere renners was zelfs 0,0000000005 genoeg om een 2 jaar durende schorsing uit te spreken , uw kopman had 2000 x de toegestane hoeveelheid !!!
  • Peter Pastijn

    6 jaar geleden
    Ik ben een fan van topsport en fietsen maar deze sport (vooral de etappekoersen) heeft echt alle geloofwaardigheid verloren. Kijk er dus ook niet meer naar. Winnaar wordt toch weer geschrapt binnen een paar jaar.
  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Als je tot een ploeg behoort die door niemand nog als geloofwaardig wordt beschouwt dan moet men aanvaarden dat men uitgejouwd wordt. SKY had beter moeten weten en Froome thuis moeten laten want zijn zaakje stinkt en de wielerliefhebbers pikken dit niet.
  • jan wuyts

    6 jaar geleden
    het boe-geroep moet nog beginnen daarom houd Froome zich koest en wacht op de laatste bergrit om toe te slaan !!!
  • Rudi Van Daele

    6 jaar geleden
    Laat het niet aan uw hart komen, de fransen weten niet wat fair-play is.