DE COSTER
Volledig scherm
© DE COSTER

Onze F1-watcher in Hockenheim ziet CEO van McLaren maar weinig aandacht tonen in wagen Vandoorne: "Tja. Belangrijke dingen eerst, zeker?"

Formule 1Onze F1-verslaggever Jo Bossuyt houdt ook in Hockenheim zijn dagboek bij. Beleef vanop de eerste rij wat er in en rond de paddock gebeurt, maar ook hoe het is met onze landgenoot Stoffel Vandoorne.

19 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Vandoorne is mislukt. Hij gaat van slecht naar zeer slecht. Waarom altijd die uitvluchten?
  • Dirk Vregels

    6 jaar geleden
    De engelse media heeft via interne bronnen vernomen dat Vandoorne geen contractverlenging krijgt voor volgend seizoen. Dus einde dagboek helaas.
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Vandoorne is teveel kwaliteiten voor de F1. Zet Verstappen in die McLaren en hij zal voor Alonso rijden. Zet Vandoorne in een Red Bull en hij zal geen plaats opschuiven. Juist daarom heeft hij geen contractaanbiedingen.
  • Bart Thijs

    6 jaar geleden
    @Ineke: Hamilton heeft niemand hiermee in gevaar gebracht of iemand anders schade mee toegebracht. Dat in schril contrast met de 2x 100% schuldige aanrijding van een Ferrari tov een Mercedes die beide een belachelijke straf kregen... Wat een zalig moment: die Ferrari de muur in zien gaan. Ze zeggen het al jaren,eeuwen: als het regent komen de echte racers boven water :-)
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Dit is de tweede keer dat Hamilton geen straf kreeg voor het rijden over gras.