© Dick Demey

Bolat: “Blijven of vertrekken, alles is mogelijk”

Antwerp-keeper Sinan Bolat liet zich zondag in de met 2-1 gewonnen oefenpot tegen Panathinaikos opmerken met wat klassieke kunstjes, maar achteraf klonk er maar één vraag: blijft de Turkse sterkhouder in de goal ook volgend seizoen bij Antwerp FC?

PeGo

“Het klopt dat er behoorlijk wat interesse is van andere clubs, ja. Maar ik blijf daar voorlopig rustig onder. Mijn broer behartigt mijn belangen, hij moet zich daar nu mee bezighouden. En als er een club me effectief wil, weten ze dat ze langs Antwerp moeten passeren.” Lees: dan zal die geïnteresseerde club stevig mogen betalen, aangezien hij nog onder contract ligt en Antwerp hem niet kwijt wil.

Maar toch had Bolat geen écht geruststellend nieuws voor de Antwerpfans. “Ik kan nu niet zeggen waar mijn voorkeur ligt, nee. Ik ga niet zeggen dat ik absoluut weg wil. Maar vertrekken of blijven, het kan allebei. Maar voorlopig concentreer ik me wél volledig op de start van de competitie met Antwerp. Daarna zullen we nog wel zien of er iets concreet anders uit de bus valt.”

LEES OOK: Antwerp is klaar voor competitie, niet voor play-off 1