RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Nederland

Zoektocht Koen (17) richt zich nu op meisje

Beeld © Eigen foto

Op de avond van zijn verdwijning zou Koen van Keulen zijn gezien met een meisje. Er zijn vermoedens om wie het gaat. De Italiaanse politie probeert in contact met haar te komen, laat een woordvoerder van de familie van Koen weten.

De politie zoekt momenteel in de buurt van het Gardameer naar de 17-jarige jongen uit Soest. Aanleiding is een tip van een ooggetuige. 

Deze vrouw zegt dat ze Koen en een meisje met halflang haar heeft gezien toen ze vrijdagochtend vroeg van haar werk terugkwam. Vermoedelijk is hij met het meisje langs het strand gelopen om haar terug te brengen naar haar camping Lido. Daarna zou hij mogelijk via de weg koers hebben gezet naar zijn eigen camping, Eurocamping Pacengo.

Miniatuurvoorbeeld

Spoorloos

Koen verdween in de nacht van donderdag op vrijdag na een avondje stappen met zijn broer en vrienden. Ze gingen daarna met de bus terug naar de camping. Koen bleef een halte langer zitten dan de anderen. Sindsdien is hij spoorloos.

Intussen zijn er twee Nederlandse speurhonden onderweg naar Italië. Ook de Italiaanse politie overweegt met honden te gaan zoeken. 

Meer op rtlnieuws.nl: