Vacature medewerker sport en communicatie

Roel-B op 19 juli 2018· geen reacties

null

De Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) is voor de afdeling sport per direct op zoek naar een medewerker sport en communicatie (m/v) voor 38 uur per week.

Als medewerker sport en communicatie draag je bij aan het zichtbaar maken van wintersport. Afdeling sport bestaat bij de NSkiV uit wedstrijdzaken, opleidingen en sportontwikkeling. Per afdeling zijn er specifieke plannen en ambities, en jouw bijdrage hierin is om content te maken die bijdraagt aan het realiseren van deze ambities. We organiseren bijvoorbeeld de NK alpineskiën; in aanloop daarnaar toe zorg je voor de promotie van het evenement en tijdens het evenement zorg je ervoor dat het evenement tof in beeld wordt gebracht via wintersport.nl en social mediaplatforms.

Maar je maakt ook content voor specifieke sportpromotie activiteiten zoals de ‘Wintersport Experience’ of ‘Wintersport in de buurt’. Ook zorg je ervoor dat de huisstijl wordt bewaakt en ondersteun je binnen De Weerelt van Sport bij communicatie-gerelateerde projecten.

Lees verder

Roel-B
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie