Carles Puigdemont.
Volledig scherm
Carles Puigdemont. © REUTERS

Puigdemont wil Catalaanse onafhankelijke groepen verenigen in nieuwe partij

Carles Puigdemont heeft een nieuw platform opgericht om de verschillende groeperingen te verenigen die de onafhankelijkheid van Catalonië steunen. Het finale doel van dit nieuwe initiatief is "een onafhankelijke staat in de vorm van een republiek". Dat heeft de voormalige Catalaanse leider eerder vandaag bekendgemaakt.

7 reacties

  • Ingrid De Cremer

    6 jaar geleden
    beter Ragoy opsluiten, zelfde aanklachten.Verenig U in Europa en blijkbaar betaal je dan minder belastingen?
  • Thomas Anderson

    6 jaar geleden
    Opsluiten die maloot!
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Wanneer wordt die Catalaanse uierhanger aan het werk gezet ? Die leeft de tijd van zijn leven. Op kosten van de "Spaanse" spaarpot ?
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    echt een man van en voor het volk.gaat vluchten als het warm wordt,heeft niks misdaan maar vraagt bescherming,doet niks maar huurt een villa a 6000 € de maand in Belgie.ik weet niet of je op zo iemand zit te wachten.laat maar,wij trappen er ook elke keer in....
  • Joske Vermeulen

    6 jaar geleden
    In eerste instantie is dit een fraudeur... monddood gemaakt door een andere fraudeur ! Beide zijn politiek nergens meer... Kunnen we het verhaal samenvatten: ons kent ons en de vuilste streken winnen (voorlopig) van de mindere ! Wat een leuke club toch die politiek! Of is het fake news zoals die Amerikaanse wapenmarionet verteld...?