Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Bisschoppenhoflaan in Deurne voor zevende keer in twee jaar tijd onder water door waterlek

De Bisschoppenhoflaan in Deurne stond vanavond kort onder water door een waterlek. De brandweer moest ter plaatse komen om de leidingen dicht te draaien zodat woningen niet in gevaar kwamen. Eén woning kon echter niet gespaard worden. 

7 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Dat heet ‘ voorbeeld funktie ‘ ..... Krijgen die nu ook een boete of betalen wij om de haverklap die boete ?
  • Ivan Defossé

    6 jaar geleden
    Jawel, tijdens deze hitte moeten we de waterkraan toehouden ( ook al betalen we ons blauw, behalve de sociale.....)!!! Maar als er ergens gewerkt wordt aan de leiding , wordt er een kraan in de grond gestoken en worden er LITERS water in de riool gespoeld!!! Wir is nu de gek??
  • luc Dielen

    6 jaar geleden
    De kracht van verwatering misschien?
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    het milieu/waterkieken is ni thuis...maar laat gij niet per ongeluk de kraan openstaan of was de ruiten van je vrouw haar auto niet hé.besparen heten die idioten dat.ze zitten over alles te kakken,asbest bijv.door welke buizen denk je dat het drinkwater komt?juist.maar ze denken dat niemand dat weet.op het dak zie je asbest liggen...
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Men weet dat daar problemen zijn ondertussen zijn er al zeer veel werken geweest en toch gebeurd dit telkens opnieuw ? onbegrijpelijk wat is er aan de hand in ons land er blijkt niets nog te werken !