BELGA
Volledig scherm
© BELGA

David Goffin niet voorbij titelverdediger Feliciano Lopez in Queen's - Andy Murray verliest bij comeback

TennisDavid Goffin (ATP-9) heeft zich niet voor de achtste finales van het ATP-toernooi van Queen's (1.983.595 euro) kunnen plaatsen. De 27-jarige Luikenaar, vierde reekshoofd op het Londense gras, moest in 1 uur en 49 minuten met 6-3, 6-7 (7/9) en 6-3 de duimen leggen voor de Spanjaard Feliciano Lopez (ATP-37).

5 reacties

  • Jacques Delalieux

    6 jaar geleden
    Hoe geraakte hij op plaats 9? Door veel kleinere tornooien te winnen, waar de grote jongens hun neus voor optrekken. Een groot tornooi won hij nog nooit. Pretentie genoeg en zijn "belastingskes" in Monaco betalen dat wel. Laat hem dan ook maar voor Monaco spelen en niet voor ons land, waar hij dan ook nog de taal van de meerderheid negeert.
  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    Sport man van het jaar het begin duidelijk te worden dat het toen al overdreven was. Het fantastisch jaar van Greg moest daar voor wijken, maar zoals het in België gaat moest het verleden jaar een Waal zijn, een compromis zoals altijd en op alle vlakken in België.
  • lieve raes

    6 jaar geleden
    alhoewel ik nog steeds een fan ben, begin ik ook te denken dat hij nooit hoger zal komen in de rankings...heeft een paar tornooien gewonnen maar nog nog nooit een 500, laat staan een 1.000.... of...………….
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    overgewaardeerde speler ... geen negende plaats waard
  • Ivan Coigné

    6 jaar geleden
    Toch maar een middelmatige speler. Is zeker geen top tien waard.