Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Serveerster verpest vaderdagdiner door kok te vragen op burger te spugen

Een man uit New York hield gisteren een vervelende nasmaak over aan een vaderdagetentje nadat hij op de rekening iets opmerkelijks had gespot. Tussen de ingrediënten van zijn hamburger had de serveerster een speciaal verzoek aan de kok geplaatst: 'spuug er alsjeblieft op'. Die actie kostte de vrouw naar verluidt haar baan.

  1. Water drinken helpt om gewicht te verliezen, klopt dat of is het een fabel?
    PREMIUM
    25

    Water drinken helpt om gewicht te verliezen, klopt dat of is het een fabel?

    Water drinken is een levensbehoefte. Genoeg schoon drinkwater hebben is dus een zegen. Maar hoeveel liter moet je precies binnenkrijgen per dag? En is bruiswater net zo gezond als water zonder koolzuur? Op Wereldwaterdag zetten we zeven feiten en fabels op een rij. Maartje Boot van het Voedingscentrum: ,,Via urine verlies je dagelijks gemiddeld 1400 milliliter en we zweten dagelijks gemiddeld 500 milliliter vocht uit. Dat verlies moet dus gecompenseerd worden.”
  2. Teun van de Keuken: ‘Mijn dochters zeggen: zeur niet zo, je eet zelf dit-of-dat, waar heb je het over’
    PREMIUM
    Keuringsdienst van waarde

    Teun van de Keuken: ‘Mijn dochters zeggen: zeur niet zo, je eet zelf dit-of-dat, waar heb je het over’

    Toen Teun van de Keuken jaren geleden in een talkshow werd beschuldigd van activisme, was hij een tijdlang van de leg. Nu, bij het verschijnen van zijn nieuwe boek De mens is een plofkip, is de journalist en wereldverbeteraar activistischer dan ooit. En hij is er trots op, vertelt hij in dit interview met ons weekendmagazine Mezza. ‘Een harde klap uitdelen, mensen overtuigen, dat is mijn primaire doel.’