Ivanka Trump.
Volledig scherm
Ivanka Trump. © EPA

Ivanka Trump bekritiseerd om intieme foto met zoontje terwijl haar vader vluchtelingenkinderen van hun ouders scheidt

Ivanka Trump kreeg het zwaar te verduren nadat ze zondagochtend een foto postte waarop ze haar tweejarige zoontje knuffelt. Tegenstanders van haar vader linkten het beeld onmiddellijk aan diens strenge immigratiebeleid, waarbij jonge kinderen aan de grens worden gescheiden van hun ouders.

69 reacties

  • Ben Peeters

    6 jaar geleden
    Zoek de link tussen NVA en Trump. Het is de schuld van...
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Waarom de president de Democraten verantwoordelijkheid houdt voor een beleid dat zijn eigen regering invoerde, is onduidelijk": tja, is niet alles onduidelijk bij Trump? Is er eigenlijk wel iéts duidelijk voor hemzélf?
  • Robin Vranckx

    6 jaar geleden
    @Jurgen Meurs De economie groeit iets sneller onder Trump als onder Obama, de macht van Amerika over de wereld is enorm gegroeid onder Trump. De wereld is inderdaad veiliger geworden, IS, iets wat mede de schuld van Obama is, is bijna volledig opgedoekt in het midden-oosten er zijn geen Arabische lente's meer. Het is trouwens niet aan Trump om het klimaat te redden dat is toch hopeloos, die vulkaan in hawaii toont nog eens aan hoe machteloos wij zijn tegenover de natuur.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Tja Wesley, het is nu niet dat die ouders zelf niet wisten dat ze dat risico liepen eh?
  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Alweer een voorbeeld hoe de media telkens maar opnieuw alle aandacht geven aan de tegenstanders van Trump en hun ogen sluiten voor de voorstanders. Neutraliteit bestaat niet meer?