Met de Bloxvox lijk je even op Batmanschurk Bane.
Volledig scherm
Met de Bloxvox lijk je even op Batmanschurk Bane. © bloxvox - Warner Bros.

Je ziet eruit als Batmanschurk, maar je hoeft niet langer te fluisteren aan de smartphone

Probleem: je wil niet dat de hele tram meeluistert met je privé-gesprek op de smartphone, dus probeer je met je handpalm een weinig praktische 'schelp' te creëren. Het levert jou vooral ergernis op, want de persoon aan de lijn verstaat je niet meer en vraagt om te herhalen. Dat moet anders, dacht de Amerikaanse financieel expert Greg Umhoefer.

6 reacties

  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    'Blox vox' ??? Waarom noemt hij zijn uitvinding niet naar zich zelf? De 'umhoefer'. Veeel beter.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    100 dollar of meer omdat men geen discrete plek wil zoeken? De enige roker in mijn groep is vaak op zo'n discrete plek... 100 dollar omdat men niet kan wachten tot men thuis is... Ik ben ook bang voor 'discrete grensoverschrijdende gesprekken...'
  • Maxim Maddy

    6 jaar geleden
    Ik vind dat je niet ten alle tijde prive gesprekken moet voeren op het werk. Dat kan best wachten tot in de pauzes....Met de alles/overal mentaliteit is het leven veel asocialer geworden. Dit 'ding' is me dus overbodig. Het lijkt imo ook op een koe snuit. Belachelijk dus.
  • Tim Claes

    6 jaar geleden
    Als je niet wil dat mensen met je privé-gesprek meeluisteren, moet je dat niet op een plaats doen waar anderen (ongewild) mee kunnen luisteren.
  • Jan Peau

    6 jaar geleden
    klinkt erg nasaal maar toch zeer interessant