Be Quick stelt in slotseconde nacompetitie veilig

ANP

Een bizar slot bracht Be Quick diep in blessuretijd nog naast Jong Vitesse (3-3), waarmee de Esserbergploeg in extremis de nacompetitie om lijfsbehoud veilig stelde.

Jong De Graafschap won zoals verwacht bij De Meern, waardoor Be Quick minimaal gelijk moest spelen tegen kampioen Jong Vitesse.

Via twee vrije trappen kwam de ploeg van trainer Joseph Oosting op 0-2. Een goal direct na rust van Daan Driever maakte het weer spannend, maar Jong Vitesse bracht de marge weer snel op twee. Michiel Rusch maakte een kwartier voor tijd 2-3, waarna Be Quick alles op alles zette om de gelijkmaker te scoren. Robert Talens maakte die uiteindelijk diep in blessuretijd.

Donderdag speelt Be Quick de eerste wedstrijd in de nacompetitie uit in Gemert, zondag volgt de return op de Esserberg.