BBB-leider Caroline van der Plas tijdens de uitslagen voor de Provinciale Statenverkiezingen
Volledig scherm
BBB-leider Caroline van der Plas tijdens de uitslagen voor de Provinciale Statenverkiezingen © ANP / ANP

Van der Plas over premierschap: Geen ambitie maar zeg nooit nooit

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) heeft niet de ambitie om premier te worden, maar zegt ‘nooit nooit'. Dat laat ze weten bij WNL op Zondag.

76 reacties

  • Leonardo Borsboom

    1 jaar geleden
    Elk volk heeft de politici die het verdiend. NL is één vd rijkste landen ter wereld en klagen steen en been. We hebben een grote mond en we weten alles beter dan de rest. De grootste schreeuwers hebben gelijk, en niemand die natrekt wat ze zeggen. Geluk ermee. Waar de middelmaat regeert neemt het volk met minder genoegen. Politici zitten er om hun eigen stoel warm te houden, er is geen controle op hun productiviteit. In 20 jaar diende Wilders slechts 18 voorstellen in. Minder dan 1 per jaar.
  • marian Vroede

    1 jaar geleden
    @Ronald de Graaf Terleurstelling voor u maar de meeste kiezers hebben geen BBB gestemd. In den Haag zijn ze bang voor de tractoren!..onvoorstelbaar. Waar is politie? Maar ik weet zeker dan opstand van links en mensen die om de natuur en dieren geven! En flinke opstand! Caroline is zó weg!
  • jc kloosterman-b

    1 jaar geleden
    We hebben nu al genoeg van Rutte. Maar dat die groene BBB tante nu in die torentje wil klimmen? Lol! Nooit!
  • Andre Eggerding

    1 jaar geleden
    @ Dre Haas,je zou eens moeten nadenken waarom in dit land niet links gestemd wordt.
  • Sofia De vries

    1 jaar geleden
    Mag hopen van niet zeg, wat een verschrikking. En al die mensen die roepen dat het zo verschrikkelijk in Nederland is. Noem eens 5 landen waar het beter is. Tel je zegeningen dat je in dit welvarende land woont.