De Katwijkse Anja Schaap wordt sinds woensdag 29 mei vermist.
Volledig scherm
De Katwijkse Anja Schaap wordt sinds woensdag 29 mei vermist. © Politie

Anja Schaap liep 's nachts twee uur lang door Katwijk

De politie heeft voor het eerst camerabeelden vrijgegeven van de vermiste Anja Schaap (33) uit Katwijk. De vrouw verdween op 29 mei. Nu blijkt dat ze die nacht enkele uren door Katwijk heeft gelopen.

  1. Reacties op probleemloos naast asielzoekerscentrum wonen: ‘Misschien brengt het haatzaaiers op andere gedachten’
    15

    Reacties op probleem­loos naast asielzoe­kers­cen­trum wonen: ‘Misschien brengt het haatzaai­ers op andere gedachten’

    ‘Wat de asielzoekers betreft, hoop ik dat we geen ervaringsdeskundigen hoeven te worden om ze te begrijpen. De ervaring van Godfried ten Barge laat ons zien hoe goed het kan’ en ‘Een groep die denkt de wijsheid in pacht te hebben. Wat een laffe manier om Lenny Kuhr als doelwit te gebruiken. Ze kunnen beter in opstand komen tegen Hamas’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 28 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Lezers over vraag of weerapps hun activiteiten beïnvloeden: ‘Ze kunnen het weer van gisteren niet eens voorspellen’
    de kwestie

    Lezers over vraag of weerapps hun activitei­ten beïnvloe­den: ‘Ze kunnen het weer van gisteren niet eens voorspel­len’

    In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: het checken van een weerapp bepaalt wat ik ga doen. Komend weekend is het Pasen. Vaak hét moment om erop uit te trekken. Eerder deze week konden we ons volgens de weervoorspellingen nog verheugen op mooi weer. Inmiddels lijkt het minder aangenaam te worden en moeten we zelfs rekening houden met regen. Wat doet u? Volgt u de weerapps en past u uw plannen aan? Of trekt u er hoe dan ook op uit? Dat vroegen we onze lezers in de dagelijkse rubriek de Kwestie. Hier een selectie va de reacties.