De Telegraaf-iDe KrantNieuwsLinkSportLinkDFT.nlDigiNieuwsCrazyLife
di 9 april 2002  
---
Nieuwsportaal
---
Uit de krant 
Voorpagina Telegraaf 
Binnenland 
Buitenland 
Telesport 
Financiële Telegraaf 
Archief 
ABONNEER MIJ 
---
En verder 
De euro 
PC Thuis 2001 
Begroting 2002 
De prins en Maxima 
Over Geld 
Fiscus 2001 
Scorebord 
Auto op vrijdag 
Filmpagina 
Woonpagina 
Reispagina 
Jaaroverzicht 2001 
---
Ga naar 
AutoTelegraaf 
Reiskrant 
Woonkrant 
Vacatures 
DFT 
Privé 
Weerkamer 
Al onze specials 
Headlines 
Wereldfoto's 
Wereldfotos 
Reageer op 't nieuws 
---
Kopen 
Speurders 
De scherpste prijzen 
bij ElCheapo 
---
Met Elkaar 
Netmail 
Ontmoet elkaar 
bij Nice2Meet 
---
Mijn leven 
Vrouw & Relatie 
AstroLink 
Uw horoscoop vandaag 
De Psycholoog 
---
Contact 
Abonneeservice 
Advertentietarieven 
Mail ons 
Over deze site 
Bij ons werken 
Alle uitslagen, standen, programma's 
[terug]
 D E   T E L E G R A A F   B U I T E N L A N D 
 
  ECHTGENOOT RENÉ VOOR RECHTBANK WEGENS VERKRACHTING
Nachtmerrie voor
Céline Dion

   
 

AMSTERDAM - Een nachtmerrie voor elke ster. René Froger maakte het mee. Xander de Buisonjé ook en niet te vergeten voetballer Ronald Koeman. Fans die claimen een nacht, een middag of een ochtend in de armen van de betrokkene te hebben doorgebracht. Soms is het waar, vaak niet, maar heel zelden leidt het tot aangifte van verkrachting. Net nu ze weer op de top is van haar succes, gebeurt dat Céline Dion. Althans haar man en manager René Angelil.

De aanklacht:

...'De beklaagde Angelil verhinderde de liftdeuren zich te sluiten en forceerde zichzelf naar binnen. Toen de deuren dicht waren, begon hij het slachtoffer, mevrouw Kwon, te strelen door haar kleding heen. Hij raakte haar overal aan, ook haar borsten en haar dijen.'

Klik op de foto voor een afbeelding op volle grootte (426x284, 17kb)
Céline Dion: "René (op de achtergrond) is een zachte en lieve man. Ik vertrouw en geloof hem." (Foto: REUTERS)
'Toen de klaagster, mevrouw Kwon, haar kamerdeur opendeed en deze snel probeerde achter zich dicht te doen, gooide de heer Angelil zich tegen haar aan en liet haar bijna struikelen. Hij sloot de deur achter hen en deed deze op slot. Vervolgens trok de heer Angelil haar de kleding van het lijf, ontdeed zich van een deel van de zijne en verkrachtte haar. Nadat hij een orgasme bereikte, heeft de beklaagde zich aangekleed en bedreigde hij mevrouw Kwon: 'Als je dit tegen mijn vrouw zegt, vermoord ik je'...)'

Hitrecords

Arme Céline Dion. Net nu ze met haar nieuwe cd 'A New Day Has Come' in één klap alle hitrecords aan het breken is, is het thuis een ware hel. De officier van justitie in Nevada buigt zich binnenkort over een keiharde aanklacht van verkrachting en bedreiging met moord tegen haar geliefde René, met wie ze intussen een vijftien maanden oud zoontje heeft.

De Koreaanse Yun Kyeong Sung Kwon beschuldigt de echtgenoot ervan haar op 19 maart 2000 in Las Vegas te hebben overmeesterd. Céline was aan het zingen en René verpoosde zich in een van de vele casino's.

René ontkent niet de Koreaanse daar te hebben ontmoet, maar de lezingen over wat er vervolgens gebeurd is, verschillen nogal.

Opdringerig

Volgens René, die in die periode herstellende was van vele kankerbehandelingen, gedroeg de Koreaanse vrouw zich daar al opdringerig. "Ze wilde maar niet van mijn zijde wijken. Ze zei dat ze een fan was van Céline. Ik beloofde haar twee kaartjes voor het volgende concert en hoopte er vanaf te zijn, maar ze bleef aan me plakken."

Dat hij ooit een amoureuze toenadering heeft gemaakt, ontkent René ten stelligste. "Verzinsels!"

Wel is het dan vreemd dat hij drie maanden na de ontmoeting een flink bedrag 'zwijggeld' aan de Koreaanse betaalde. De Canadese producent Guy Cloutier van Céline Dion en vriend van het echtpaar verklaart: "René was niet lekker in die periode en ook Céline was kwetsbaar omdat zij, toen nog tevergeefs, probeerde zwanger te raken van het ingevroren sperma van René. Het leek het beste Céline niet lastig te vallen met nog meer ellende. Daarom is toen geld betaald. Voor ons toont het al aan wat de echte beweegredenen van deze vrouw zijn. Geldzucht. En de dollars van toen zijn nu vermoedelijk op. Wij rekenen op justitie."

Céline Dion zelf was kort maar krachtig in haar commentaar: "René is een zachte, lieve man. Ik vertrouw en geloof hem."




 

zoek naar gerelateerde artikelen


di 9 april 2002

[terug]
     
© 1996-2002 Dagblad De Telegraaf, Amsterdam. Alle rechten voorbehouden.