Hamilton vorige week op het Amerikaanse muziekfestival Coachella: uit zijn dak gaan in aanwezigheid van vrouwelijk schoon.
Volledig scherm
PREMIUM
Hamilton vorige week op het Amerikaanse muziekfestival Coachella: uit zijn dak gaan in aanwezigheid van vrouwelijk schoon. © Photo News

Daar zijn de feestjes weer, daar is de dip weer: Lewis Hamilton won al zes races op rij niet

Formule 1Het is een patroon dat ieder seizoen terugkeert: Lewis Hamilton (33) beleeft zijn dipje. Zoals nu. Al zes keer niet meer gewonnen. Achtervolgend op Sebastian Vettel in het klassement. Vaak opvallend humeurig in de paddock. "Maar hij keert altijd terug", zegt Nico Rosberg. "En dan moet je uitkijken want is hij plots onklopbaar."

6 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Bekijk eens de vooruitgang van Alonso.
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Beste Jurgen, je hebt overschot van gelijk. Je verstandige analyse klopt. Maar je vergeet 1 zaak : Hamilton 'leefde' altijd zo, zijn ganse F1-carriere. Met ouder worden zal het lichaam wel meer protesteren, dat wel. En ook gisteren tijdens Practice 1 en 2 gezien dat zijn Mercedes niet meer boven de rest uitsteekt, en dat 15 wagens binnen de 2 seconden zitten op het langste circuit. Nivellering jawel.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    De wagen presteert niet naar verwachtingen en hij heeft het moeilijk om daar mee om te gaan. Lewis is iemand die ook makkelijk gedestabiliseerd geraakt. En ja, hij is ook teveel met andere dingen bezig dan racepiloot zijn. Tussen de races door vliegt hij met zijn jet van het ene uiteinde van de wereld naar het andere op amper enkele dagen. Dat gecombineerd met de jetset nightlife tussen de celebs, dat kan niet goed zijn voor je bioritme en concentratielevel.
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    Wat maakt dat uit, hij staat tweede in het klassement op minder dan tien punten afstand. Stop met het zoeken van drama waar er geen is. Hamilton pakt zijn punten wel en doet mee voor de finale, ik weet dit en ik ben nog niet eens een fan van Hamilton.
  • Sylvain Roobaert

    6 jaar geleden
    Meer tegenslag dan dipje , hij komt zeker terug en misschien vlugger dan verwacht