Darcy Wells in het shirt van Chelsea. Bij de Londense topclub ging ze er door het misbruik mentaal helemaal onderdoor.
Volledig scherm
Darcy Wells in het shirt van Chelsea. Bij de Londense topclub ging ze er door het misbruik mentaal helemaal onderdoor. © rv

De geforceerde glimlach die een gruwelijk verhaal verbergt: leven van ex-speelster Chelsea veranderde in hel door "kwelduivel"

Buitenlands voetbalDe Britse Darcy Wells leek op weg om een mooie voetbalcarrière uit te bouwen. Ze speelde tijdens haar tienerjaren als aanvalster bij de Engelse grootmacht Chelsea en kreeg op een dag zelfs complimenten van clublegende John Terry. Maar gaandeweg veranderde alles. Wells' eerste mentor veranderde in haar kwelduivel. Shane Hughes misbruikte Wells toen ze twaalf was en joeg haar bijna de dood in. De Britse vond nu, op haar negentiende, de moed om haar verhaal te doen bij de Britse krant 'Daily Mail'.

13 reacties

  • paul van gele

    6 jaar geleden
    Ik bracht en bleef bij mijn kind toe hij naar de katekismus ging zo dat meneer pastoor geen kans had met zijn poten aan mijn kind te zitten
  • Jos DN

    6 jaar geleden
    Ik breng mijn kinderen naar het voetbal, en de muziekschool, en vroeger naar het tennis. Alleen, voetbal is niet alles, school is belangrijker. Ik denk dat dit hier wel een beetje het probleem was. En dat meisje wordt dan nog zwanger op haar negentiende? Dat is dan ook geen oplossing dacht ik zo.
  • Piet Flament

    6 jaar geleden
    Heel kort door de bocht , Geert . Het komt soms voor -net zoals een "zuivere" politicus -, maar om daarom al die goedmenende personen te schofferen , dat is er ver over !
  • David De Blieck

    6 jaar geleden
    @Geert, ik zou Marianne Zwagerman eens opzoeken ivm uw opmerking van laaggeschoold. Voor hetgeen gebeurde met het meisje hier, heel erg en ik hoop dat ze haar leven terug op de rails krijgt.
  • Patrick Dubois

    6 jaar geleden
    Ja Geert ,ik denk dat er van die laaggeschoolde waarover je spreekt,jij daar ook wel zeker een deel van zou kunnen van uitmaaken met zulke uitspraken die ongepast zijn.