AFP
Volledig scherm
© AFP

"Slechts 20 procent van de benodigde hulp voor Syrië is gefinancierd"

Acht internationale hulporganisaties roepen de internationale gemeenschap op om het onderste uit de kan te halen op de donorconferentie voor Syrië. Dinsdag 24 en woensdag 25 april komen meer dan 85 landen, internationale organisaties en ngo's samen in Brussel voor de tweede editie van de conferentie "Supporting the future of Syria and the region". De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Europese Unie en de Verenigde Naties.

7 reacties

  • Paul Keulemans

    6 jaar geleden
    Vreemd dat er doorlopend een beroep gedaan wordt op ons terwijl het grote geld daar om de hoek zit. maar zolang die beroepscrimineel van een Assad in het zadel blijft is mijn portemonnee dicht, potdicht al zal de niet al te betrouwbare overheid die we hier hebben wel een duit van ons geld in een of ander zakje doen, geld dat de bevolking helaas nooit zal bereiken en onderweg vakkundig weggesluisd gaat worden naar de kring rondom die oorlogsmisdadigers daar !
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Als Syrië nu eens zou stoppen met zijn nucleaire rommel en dat geld gebruikte voor zijn bevolking, ...
  • EDDY VAN LANDEGHEM

    6 jaar geleden
    Iran,en Rusland, de grote vrienden hebben toch geld genoeg?waarom geen moslimaid ipv christian aid?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    doe gelijk IS ,en verkoop olie bende leurders,waarom moeten de mensen in europa alweer latig gevallen worden en om geld gevraagd het is een afrikaans land en ginder is er olie en andere oliestaten,maar die doen lekker niets dus ik geloof sterk in alweer een geldklopperij of zakkenvullen zoals OXFAM en andere van zulke organisaties
  • stan mestach

    6 jaar geleden
    mischien aan Allah vragen er zitten miliarden olie dollars in de regio waarom moeten ze hier komen schooien