Niet Kevin De Bruyne, wél Mo Salah uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Engeland

Niet Kevin De Bruyne (Manchester City), maar Mo Salah (Liverpool) is zoals verwacht uitgeroepen tot Speler van het Jaar in Engeland. De Egyptenaar werd gisteravond gehuldigd op de PFA Awards, de meest prestigieuze Engelse awardshow. 

40 reacties

  • Pablo Dominguez

    6 jaar geleden
    Zo zie je maar dat aanvallers altijd meer kansen op prijzen dan de creativelingen, de masterminds van het veld, puur omdat ze meer schoten op doel krijgen. Vrij zielig en maakt die award minder prestigieus, meer een grap. Heeft Salah zijn ploeg kampioen gemaakt in de moeilijkste competitie ter wereld? Nee, ver van zelfs. Hij is pas goed beginnen spelen sinds eind februari.... KDB al heel het seizoen, iedere match. Rigged Awards.
  • Jack Hals

    6 jaar geleden
    Volledig terecht.Fenomenale speler.Toch vind ik Kevin de beste teamspeler.Beste belgische speler ooit.Je kan maar een kiezen.
  • Florent Marien

    6 jaar geleden
    Salah is topscorer wat niet wil zeggen dat men de beste voetbalspeler is! Volgens mij twee verschillende zaken. Gerd Muller was ook een scoringsmachine - - - - -.
  • Joris Vanderaert

    6 jaar geleden
    Als ik dat niet zo lees zou De Bruyne zelfs met een paneel met uitsluitend Belgen nóg niet gewonnen hebben. Geen sant in eigen land.
  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    Kevin speelt bij City en ze zijn nu al kampioen en Liverpool is niet eens tweede en daarmee is alles gezegd.