5 verse sneakers waar jij deze lente op gaat rocken

Je winter schoenen kunnen weer in de kast, want het is weer lente! Het seizoen waar ik elk jaar weer naar uit kijk. En wat is nou lekkerder dan deze lente beginnen met een nieuw paartje sneakers? Onze vrienden van Bruut hebben weer 5 verse paartjes op een rij gezet, waarmee jij deze lente en zomer geheid mee gaat opvallen.

ADIDAS INIKI RUNNER I 5923 MESA FOOTWEAR WHITE GUM CQ2491

Vorig jaar al veel te zien op straat, de Adidas Iniki Runner. De zool van de sneaker is gemaakt van “boost” materiaal, de boost technologie zorgt voor ultiem comfort. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van luchtig stretch-mesh, de combinatie met het vintage suède zorgt voor een premium uitstraling. Laat de herfstkleur je niet misleiden, dit is echt een lente pareltje. Ben jij opzoek naar een comfortabele lente? Dan is de Iniki iets voor jou! Hij is nu te koop op Bruut.nl.

PUMA X BIG SEAN SUEDE ASH ASH 366251 01

Van de straten van Detroit tot nummer één op de hitlijsten, Sean Anderson a.k.a Big Sean bouwde zijn carrière op tot een wereldberoemde hiphop artiest. 
De Suede Ash Ash is gekenmerkt door de driekleurige bandjes op de hiel en de volledig groene zool. 
De Puma x Big Sean collectie straalt een zomerse vibe uit. De ash suede sneaker doet mij denken aan zonnige vakanties met een kampvuur aan het strand. De sneaker is nu verkrijgbaar op Bruut.nl.

VANS OLD SKOOL ATCQ BLACK VN0A38G1Q4B

Als we denken aan Vans, denken we aan Los Angeles, schitterend weer en palmbomen. Vans heeft in samenwerking met A Tribe Called Quest deze Old Skool sneaker gemaakt. Het is een schoen voor de echte hiphop liefhebber. Als eerbetoon aan de stijl, kunst, muziek en originaliteit van A Tribe Called Quest is er een schoen ontworpen in de iconische albumkleuren. Can I kick it? Alleen op Bruut.nl.

NIKE AIR MAX 1 Premium neutral indigo diffused Blue 875844 501

De Neutral Indigo is het nieuwste lid uit de Air Max 1 familie. De materialen en kleurstelling geven een luxueus uiterlijk. De geperforeerde neus zorgt voor wat extra verkoeling tijdens de broeierige lente- en zomerdagen. De diepblauwe kleur van deze toffe schoen doet ons denken aan de kleur van de zee. De Air Max 1 is ons favoriete paartje onder de korte broek. De Neutral Indigo is nu beschikbaar bij Bruut.nl

NEW BALANCE M1500CBK COLOUR PRISM BLACK BLUE PURPLE 633301 60 2

De New Balance M1500CBK is het vernieuwde model van New Balance. Het model is kleiner en geavanceerder dan de 576 en 577 modellen. In 1993 werd de New Balance 1500 voor het eerst uitgebracht en nu is de sneaker terug in een nieuw jasje. De New Balance M1500CBK schoen van het “Color Prisma Pack” heeft een premium bovenwerk van nubuck en suède, geaccentueerd met mesh-onderlagen voor maximaal ademend vermogen bij elke stap.

WINNEN!

Paartje schoenen winnen? Kan gewoon makker! Raad het juiste getal onder de 1.000 en wie weet ga jij er wel met een vers paar sneakers vandoor. Mag je zelf uitzoeken op bruut.nl, dus dan weet je wel dat je iets moois aan je voeten gaat krijgen.

Reageer op artikel:
5 verse sneakers waar jij deze lente op gaat rocken
Sluiten