Oranje juicht na een goal van Georginio Wijnaldum tegen Luxemburg, vorig jaar september.
Volledig scherm
PREMIUM
Oranje juicht na een goal van Georginio Wijnaldum tegen Luxemburg, vorig jaar september. © Pro Shots

Gezocht: spelers die Oranje weer kleur geven

Het Nederlands elftal trapt 2018 vandaag af met de loting voor de Nations League. Het wordt een jaar van nieuwe spelers en een nieuwe bondscoach. Er is best talent dat hoop op betere tijden rechtvaardigt, maar de wereldtop is wel uit het elftal verdwenen.

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    17

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Alex Kroes bleef geloven in terugkeer bij Ajax: ‘Ik aanvaard de consequenties als AFM me schuldig acht’

    Alex Kroes bleef geloven in terugkeer bij Ajax: ‘Ik aanvaard de consequen­ties als AFM me schuldig acht’

    Alex Kroes is blij dat hij als technisch directeur bij Ajax mag terugkeren. Toen er een streep ging door zijn aanstelling als algemeen directeur vanwege de handel met voorkennis in aandelen van de club, bleef hij altijd geloven dat er toch een oplossing gevonden kon worden. En mocht het onderzoek van beurswaakhond Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor hem een negatieve uitkomst hebben, trekt hij alsnog zijn conclusies.
    Amsterdam