FHM International: de mooiste vrouwen van Noorwegen

In deze editie van FHM International reisde onze scout af naar Scandinavië. Waar de vorige keer Zweden aan de beurt was, is het nu de eer aan Noorwegen. Wat heeft het ruige land te bieden op het gebied van vrouwen? Wij zochten het uit en hebben de mooiste vrouwen van Noorwegen op een rijtje gezet.

Noorwegen staat natuurlijk bekend om zijn Vikingen, gletsjers en bruisende hoofdstad Oslo. Daarnaast is ook nog eens uit onderzoek gebleken dat de Noren behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld. Gelukkige mensen zijn vaak een stuk aantrekkelijk, hopelijk zien jullie dit terug in de ultieme lijst met Noorse vrouwen.

De mooiste vrouwen van Noorwegen

Dit zijn ze dan… Na uren lang analyseren, discussiëren en opnieuw bekijken zijn we tot deze lijst gekomen. Geniet ervan!

Monica Hansen

Monica Hansen is geboren in Noorwegen en woont inmiddels in Malibu. Ze is een super bekend model die al een behoorlijk lijstje aan grote samenwerkingen op haar naam heeft staan. Niet zo gek ook, als je ziet wat voor een wonderschone verschijning ze is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leanna Bartlett (@leannabartlett)

Emilie Nereng

De prachtige Emilie Nereng is de Noorse Sonja Bakker. Gezond eten en een fit leven is namelijk echt helemaal haar ding! Dat zie je er bij haarzelf ook behoorlijk vanaf, met haar fitte lijf en stralende lach betovert deze vrouw je. We krijgen spontaan zin in een salade.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emilie Nereng (@emilienutrition)

Helene Nygard

Helene is een van de meest populaire Instagrammodellen uit Noorwegen. Deze blonde schone heeft inmiddels al meer dan 400.000 volgers bij elkaar verzameld. Je snapt dat wij daar een van zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @sicomo666

Alisha Ilhaan Bø

Alisha Bø is een actrice die je zou kunnen kennen van de Netflix-serie 13 Reasons Why of van films zoals Paranormal Activity 4. De knappe vrouw heeft een Noorse moeder en een Somalische vader, vandaar haar exotische uiterlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door alisha ilhaan bø (@alishaboe)

Sara Skjoldnes

De oogverblindende Sara ging er in 2009 vandoor met de Miss Norway-verkiezing. In de elf jaar die daarop volgden is ze er absoluut niet minder knap op geworden. Daarom mag ze niet ontbreken in de lijst met de mooiste vrouwen van Noorwegen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sara Skjoldnes (@saraskjoldnes)

Heidi Johnsen

Heide heeft niet alleen een heerlijke Noorse naam, haar verschijning is ook van Champions League niveau. Het mag dan niet als verrassing komen dat deze dame een gerenommeerd model is en samenwerking heeft met de dikste merken en bekendste magazines.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Heidi Johnsen (@heidijohnsenofficial)

Silje Norendal

Silje is een snowboardster van Olympisch topniveau. Begeleid door haar plank sjeest ze van heuvels af, met als ultieme droom Olympisch kampioene te worden. Waar wij dan weer van dromen zijn de heuvels van Silje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door siljenorendal (@siljenorendal)

Elisabeth Lund

Elisabeth doet mee aan het nieuwste seizoen Love Island Norway. Verder weten we vrij weinig van deze vrouw, behalve dan dat ze bloedmooi is. Kijk zelf maar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door E L I S A B E T H (@elisaabethlund)

Hilde Osland

The Queen! Iedereen heeft Hilde hoe dan ook wel eens voorbij zien komen op zijn Instagrampagina. Ze is model en vooral een hele dikke vette influencer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ʜɪʟᴅᴇ ᴏsʟᴀɴᴅ ♡ (@hildeee)

Eerdere mooiste vrouwen van…

Reageer op artikel:
FHM International: de mooiste vrouwen van Noorwegen
Sluiten