Man bijt in batterij iPhone maar beklaagt zich dat onmiddellijk

Toen een Chinese man een tweedehands iPhone op de kop wilde tikken, wilde hij eerst controleren of de batterij wel echt was door erin te bijten. De batterij ontplofte echter zodra de man zijn tanden erin zette, maar hij kon het vlammende stuk metaal snel laten vallen en kwam er uiteindelijk met de schrik vanaf.

pjv

De man wilde de batterij controleren omdat Chinese tweedehandszaken ervoor bekendstaan sommige onderdelen van smartphones te vervangen door goedkopere, lokaal geproduceerde stukken. Het was echter niet het meest briljante idee om de echtheid van de batterij te controleren door erin te bijten, zo blijkt althans uit de video die met een beveiligingscamera werd gemaakt.

Zodra de man zijn tanden in de batterij zette - die bij iPhones overigens enkel kan worden verwijderd door een technieker - ontplofte het ding echter in een regen van vonken. Volgens de lokale Chinese media is de reden waarom de batterij ontplofte niet duidelijk en kwam de man - die niet gewond raakte - niet te weten of het onderdeel echt was of als het om een goedkoper alternatief ging.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer