Salma Hayek
Volledig scherm
Salma Hayek © photo news

Salma Hayek: “Harvey Weinstein dreigde ermee me te vermoorden"

In een uitgebreid opiniestuk in The New York Times heeft actrice Salma Hayek haar boekje opengedaan over haar eigen ervaringen met Harvey Weinstein. Dat doet ze meer dan twee maanden nadat de eerste slachtoffers naar buiten traden met beschuldigingen van seksuele intimidatie, aanranding en verkrachting door de filmbons.

12 reacties

  • eddy inghels

    6 jaar geleden
    das weer zo'n hype, de vorige was dat bijna iedereen sexueel misbruikt was door een ouder, of een pedofiel, het zaakje stinkt naar aandacht, waarom spannen al die vrouwen dan geen processen aan?
  • Johnny Verhoeven

    6 jaar geleden
    Ik geloof er niets meer van die zaak
  • tessa kohlen

    6 jaar geleden
    het lijkt wel of al die vrouwen engeltjes zijn, als ze echt nee zeggen is het gedaan maar er zijn er veel bij die het alleen voor de poen doen
  • Hubert Wouters

    6 jaar geleden
    Metoo is gewoon dikke zever. Zij doen alles voor een carrière en achteraf beweren ze aangerand te zijn. Ik moet zeggen dat ik een heel gelukkige vrijgezel ben. Als je tegenwoordig als man een date hebt is het sterkt aangeraden een document op te stellen met datum, uur en de tijdsduur dat je met je date hebt doorgebracht en getekend door beide partijen. Ik zou hun drank en eten zelfs niet betalen. Ik betaal mijn verbruik en zij de hare.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Hoezo , Danny De Ruelle. Het artikel gaat er juist over dat ze altijd, tot woede van Weinstein, nee gezegd heeft. Behalve die naaktscene in de film om haar film en het werk van al deze die daar aan meewerkten te redden. En ook dat was door de macht van Weinstein en zijn chantage een vorm van verkrachting. Hayek zal de geschiedenis ingaan als een fantastische actrice met een geweldige film en een prachtige vertolking van Frieda Kahlo. Weinstein als het monster en een seksueel roofdier.