Burgemeester Etterbeek:"Onderlinge werking politiezones verliep normaal tijdens rellen"

Nu de Vlaamse partijen opnieuw pleiten voor de eenmaking van de Brusselse politiezones, zegt burgemeester van Etterbeek Vincent De Wolf (MR) dat de onderlinge samenwerking tussen de Brusselse politiezones tijdens de rellen normaal is verlopen. De Brusselse politie heeft aan de aanliggende zones versterking gevraagd en heeft die ook gekregen. Dat die niet zijn ingezet, is een beslissing van de operationele leiding ter plaatse, zegt De Wolf.

30 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Nochtans is deze "baron burgemeester " gene sos hé . MR zal de fusies van de zones niet toestaan en Jambonneke zal het zoals gewoonlijk alleen bij straffe bla, bla houden. Of ze dronken een glas deden een plas en alles bleef zoals het was.
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    als die Brusselse baronnen geen eengemaakte politie,willen,loeten we maar weer de rijkswacht invoeren in Brussel met een of twee mobiele brigades
  • lieve vanderstraeten

    6 jaar geleden
    voor jullie is dit normaal, ge moet niet vragen, wat een instelling. En dat zijn verkozenen die hier de orde moeten handhaven, en voor onze veiligheid zorgen terwijl ze in hun paleizen met bewaking zitten.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Ze proberen hun onkunde goed te praten. Zielig voor een persoon die burgemeester wordt genoemd.
  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Alles is normaal verlopen volgens Brusselse normen dan toch. De burger heeft in angst geleefd, is haven goed kwijt en het tuig loopt nog steeds vrij rond.