Rebecca Willers blijft ondanks de vreselijke diagnose erg positief.
Volledig scherm
Rebecca Willers blijft ondanks de vreselijke diagnose erg positief. © Facebook

Rebecca werd twee jaar geleden door insect in de jungle gestoken, nu kan ze nog amper haar tanden poetsen

MedischRebecca Willers (37) leeft voor dieren. Maar het was haar grote passie die meteen ook haar leven in gevaar bracht. In 2015 ondernam ze een trektocht in de jungle van Indonesië voor de bescherming van tijgers, maar daar liep ze een zeldzame en dodelijke ziekte op na een insectenbeet. Twee jaar later lijkt haar lichaam langzaam in steen te veranderen. Zo kan de uitbaatster van een dierentuin nog amper haar vingers bewegen, "want ze voelen aan alsof ze van steen zijn". 

4 reacties

  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    In deze tijd zijn er wel meer ernstige ziekten waarvan men pas na jaren de diagnose krijgt. Geloof me... Het staat niet altijd duidelijk zwart op wit.
  • krindl

    6 jaar geleden
    pas na 2 jaar diagnose, in deze tijd ?? mensen met een hart voor dieren zijn n uitstervend ras en juist deze goede mensen hebben dan zulk een gruwelijke tegenslag…hopelijk kijkt de farmaceutische wereld meer naar deze gevallen dan naar hun aandelen -- sterkte voor deze vrouw
  • Dieter Van G.

    6 jaar geleden
    Hoe een te groot hart je je leven kan kosten... dat maakt het nog eens zo triest. Gelukkig maakt empathie meer goed, dan slecht.
  • Nikki De Ren

    6 jaar geleden
    Ocharme die vrouw toch