Emma Kinderziekenhuis laat live zien hoe het gaat met premature baby's

Stichting Steun Emma en reclamebureau Joe Public beginnen een indringende, vertederende campagne rond premature en ernstig zieke kindjes.

Onder het motto 'Maak ons nog beter' wil het Emma Kinderziekenhuis mensen meer betrokken maken bij couveusekindjes in het AMC. De campagne begon woensdagavond bij RTL Late Night.

De ouders van de te vroeg geboren Boan zaten aan tafel. Tijdens de uitzending van het kindje live op het scherm te zien.

Live baby's volgen
Tijdens de campagne kun je diverse baby's live volgen. De kleintjes boeken -als het goed gaat- elke dag kleine overwinningen: een paar gram gewicht erbij, zelf drinken, van de Intensive Care af. Deze mijlpalen zijn de komende tijd te zien (in nauw overleg met specialisten en ouders) via digitale media.

Digitale reclame
Een belangrijke rol in de campagne is weggelegd voor digitale buitenreclame. Door de actualiteitswaarde en flexibiliteit, zodat uitingen waar nodig onmiddellijk offline kunnen worden gehaald. En vanwege de impact van bewegend beeld op straat, zelfs live streaming. De makers willen mensen trots maken op de premature en ernstig zieke kindjes en daarnaast sponsoren werven voor de nieuw te bouwen IC-Neonatologie afdeling (een samenwerking tussen het AMC en VUmc).

Pro bono
Daarnaast is het goede nieuws rond de baby's te zien op internet, in de bioscoop en in dagbladen. Alle betrokken partijen werken pro bono aan het project mee.

Credits:
Bureau: Joe Public Take-Away Advertising
Klant: Steun Emma, Nicole Meijer, Gwen van Mansum
Regie/fotografie: Harro van Schoonhoven
Licht: Jelle Mulder
Grading: Ambassadors, Brian Krijgsman
Media: Walk in Media, Cindy Jacobs
Digital agency: Tyrsday, gijsbregt Brouwer
DOOH: JC Decaux, Blow Up Media, Clear Channel, MMD, Interbest, Exterion
Bioscoop: Jean Mineur Mediavision
Dagblad/Online: TMG, Sanoma

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie