Centraal Beheer komt met Sinterklaas-verzekering

Verzekeraar biedt onder meer hulp bij het maken van surprises en gedichten.

Volgens Centraal Beheer neemt de stress bij gezinnen toe naarmate pakjesavond steeds dichterbij komt. Gedichten maken, cadeaus kopen en surprises in elkaar knutselen leveren kopzorgen op. Om de stress te verlichten komt de verzekeraar met de #zininsint-verzekering.

Deze verzekering is gratis af te sluiten en vanaf 18 november (dag van de intocht in Dokkum) verkrijgbaar in drie modules: Basis, Uitgebreid en Allrisk. De eerste module biedt een surpriseservice voor mensen die zelf niet in de gelegenheid zijn om een surprise te maken. In het Uitgebreid-pakket wordt naast de surpriseservice een gedicht op maat aangeboden.

Via de Allrisk-verzekering kunnen verzekerden in aanloop naar 5 december advies inwinnen door persoonlijk contact met de Sint via Facebook Live. In deze live-sessies deelt Sinterklaas onder meer tips uit het grote boek en is het mogelijk om vragen te stellen. De livestream wordt in de Allrisk-variant aangevuld met een surpriseservice en onbeperkt gedichtadvies.  

‘Een aanzienlijk deel van de mensen ervaart stress rondom het Sinterklaasfeest, zo blijkt al jaren uit onderzoek en ook uit eigen onderzoek dat we onlangs uitvoerden’, vertelt Peggy Spaapen, manager marketing en communicatie bij Centraal Beheer. 'Met onze nieuwe verzekering proberen we de stress rondom het Sint-feest op te lossen en bezorgen we deze families écht een heerlijk en zorgeloos avondje bij de open haard, zonder inpakstress en met rijmende gedichten.’

Plaats als eerste een reactie

Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!

Word lid van Adformatie → Login →
Advertentie