Berget Lewis.
Volledig scherm
Berget Lewis. © ANP Kippa

Berget Lewis vond auditie bij Britse X Factor doodeng

Berget Lewis twijfelde of ze wel mee moest doen aan de Britse versie van X Factor. De Nederlandse zangeres werd gepolst door haar platenmaatschappij en ging uiteindelijk toch overstag: haar nieuwsgierigheid won het van de twijfel.

  1. Waarom miljoenen naar die ‘doodnormale’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’
    PREMIUM

    Waarom miljoenen naar die ‘doodnorma­le’ Bauers kijken: ‘Je zult ze nooit de camera’s zien zoeken’

    En wéér is de reallifesoap van de Bauers een groot succes. Twintig jaar na de eerste serie kijkt wederom een miljoenenpubliek naar het wel en wee van de familie van de volkszanger. Regisseur en maker Gabri Buytelaar was er toen bij en is nu weer verantwoordelijk. Wat zag hij precies in de familie en waarom is het succes zo groot? ,,Ik weet nog dat ik helemaal gek werd van de koffie daar.’’
  2. Bom onder deepfakesite: 15 BN’ers doen aangifte, blokkade in Engeland en tientallen video's verwijderd

    Bom onder deepfakesi­te: 15 BN’ers doen aangifte, blokkade in Engeland en tientallen video's verwijderd

    Nederlandse instanties hebben een belangrijke slag geslagen tegen de website die al jaren ongehinderd én ongestraft deepfake-pornofilmpjes van beroemdheden verspreidt. In de afgelopen weken zijn er tientallen filmpjes van BN’ers en Kamerleden offline gehaald, na onderzoek van het AD. Sommige video's, bijvoorbeeld van de leden van het Koninklijk Huis, stonden al jaren online en werden ruim 100.000 keer bekeken.
  3. Aangifte van belediging en discriminatie ingediend tegen Derksen

    Aangifte van belediging en discrimina­tie ingediend tegen Derksen

    Mirka Antolovic van meldpunt en kenniscentrum Tûmba heeft dinsdagochtend aangifte gedaan tegen Johan Derksen op het politiebureau in Leeuwarden. ,,We wilden namens discriminatie.nl bekrachtigen dat Derksen, nadat hij al zo vaak tegen het randje van het toelaatbare heeft gezeten, nu ook een grens is overgegaan”, licht Antolovic toe. Ze zegt aangifte te hebben gedaan van belediging en van discriminatie in de uitoefening van een ambt.
    Wommels