Tien jaar ‘Keeping up with the Kardashians’: zoveel zijn Kim en co veranderd

Op 14 oktober 2007 werd in de Verenigde Staten de eerste aflevering van ‘Keeping up with the Kardashians’ uitgezonden. De realityreeks volgt het glamoureuze reilen en zeilen van de Kardashian-Jenner clan, die door de jaren heen is gegroeid. Ook op het vlak van looks is er veel veranderd, zo zag Kylie Jenner er niet lang geleden helemaal anders uit dan vandaag. Een overzicht van de meest ingrijpende transformaties.

vwh

Kim Kardahsian

De bekendste vrouw uit de reeks is ongetwijfeld Kim Kardashian zelf, van wie net voor ‘Keeping up with the Kardashians’ - toevallig? - een sekstape circuleerde op het internet. In de dertien seizoenen van de reeks trouwde ze twee keer, kreeg ze twee kindjes en veranderde haar look van girl next door naar bombshell. Tijdens de modeweek in New York, experimenteerde ze opnieuw met platinablond haar.

© pn

Khloe Kardashian

Ook Khloe Kardashian onderging het voorbije decennium een grote transformatie en gaat sinds kort door het leven als blondine. Tijdens de reeks bleef haar liefdesleven redelijk constant: in 2009 trouwde ze met basketbalspeler Lamar Odom. De twee vroegen de scheiding aan in 2013, maar hij kwam bijna om het leven door een overdosis in 2015. Kardashian steunt haar ‘ex’ vandaag nog steeds.

Bruce Jenner

Een van de meest ingrijpende evoluties, is die van voormalig Olympisch atleet en transgender Bruce Jenner. De tweede man van Kris Jenner, papa van Kendall en Kylie en stiefvader van de Kardashians besloot in 2015 om verder als vrouw door het leven te gaan. Vandaag heeft Bruce definitief plaats gemaakt voor Caitlyn Jenner.

Kylie Jenner

On-her-kenbaar. Dat was Kylie Jenner, die vermoedelijk zwanger is van haar eerste kind, toen ze jaren geleden voor het eerst in de schijnwerpers stond. Haar uiterlijk - van haar blik tot haar mond en kin - is volledig veranderd. Haar lange, bruine lokken zijn gebleven, al trekt de ster al eens graag een kleurrijke pruik aan. Net als halfzus Kim, heeft ze ook een eigen beautylijn.

Scott Disick

Vroeger een gladde jongen met haar in de gel aan de zijde van Kourtney Kardashian, vandaag een hippe vogel met nonchalant baardje en dito kledingstijl die graag in het gezelschap van piepjonge modellen vertoeft. Zo hangt hij graag rond in de buurt van Sofia Richi, de dochter van Lionel Richie. Hij en Kourtney waren samen van 2006 tot 2015. Het ex-koppel heeft drie kinderen samen.

Kris Jenner

Zakenvrouw Kris Jenner, die in 2015 scheidde van Bruce, is inmiddels 61 jaar en ziet er nog helemaal hetzelfde uit als tien jaar geleden. Ze maakt er ook geen geheim van dat ze soms langsgaat bij de plastisch chirurg. In juni 2011 liet ze een facelift uitvoeren omdat “ze een opfrisbeurt nodig had voor het trouwfeest van Kim Kardashian en haar toenmalige vriend Kris Humphries”. Intussen heeft la mamma intussen vaag gereageerd op de zwangerschapsgeruchten van dochter Kylie. “Het zou onze familie niet zijn als er niet iedere dag wat zou gebeuren”, klonk het tijdens de Milanese modeweek.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen