Amsterdamse Noa zet mannen die haar naroepen te kijk op Instagram

Fiet-fieuw! Noa Jansma (20) is het naroepen en -fluiten op straat zat. De Amsterdamse startte het Instagramaccount Dearcatcallers. ,,Ik zie het niet als een compliment als iemand op straat naar me roept dat 'ie me wil neuken.' Dat schrijft Het Parool. 

  1. Storing luchtverkeersleidingssysteem niet veroorzaakt door hack

    Storing luchtver­keers­lei­dings­sys­teem niet veroor­zaakt door hack

    De storing aan het luchtverkeersleidingssyteem waardoor vorige week maandagavond een tijdlang vrijwel geen vliegverkeer van en naar Nederland mogelijk was, is niet veroorzaakt door een hack of andere factoren van buitenaf. Dat meldt Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL). De precieze oorzaak van de technische storing is nog niet duidelijk. De organisatie gaat een extern bureau inschakelen voor ondersteuning bij het verdere onderzoek.
    Haarlemmermeer
  2. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    18

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?