pro shots
Volledig scherm
© pro shots

Apathisch Sparta blameert zich bij stuntploeg RKC

Eredivisionist Sparta heeft zich vanavond in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi geblameerd. De Rotterdammers werden uitgeschakeld bij RKC (1-0), de nummer 19 van de Jupiler League die dit seizoen nog geen wedstrijd had gewonnen.

  1. Tiental Feyenoord knokt zich naar zege op NEC en wint tumultueuze finale KNVB-beker
    met video

    Tiental Feyenoord knokt zich naar zege op NEC en wint tumultueu­ze finale KNVB-be­ker

    Het spel lag vaak stil en de spelers moesten kort na rust zelfs twintig minuten naar binnen door een spandoek dat in de fik vloog, maar uiteindelijk was dat allemaal bijzaak in de Kuip. Feyenoord klopte NEC in een spannende bekerfinale door een goal van Igor Paixão, vier minuten na lange onderbreking: 1-0. Het is voor Feyenoord de veertiende KNVB-beker, terwijl NEC na vijf bekerfinales nog altijd op nul eindzeges staat.
    Nijmegen, Rotterdam
  2. LIVE eredivisie | Ajax hoopt in strijd om plek vijf ook thuis van Excelsior te winnen
    LIVE

    LIVE eredivisie | Ajax hoopt in strijd om plek vijf ook thuis van Excelsior te winnen

    De overwinning op FC Twente was voor Ajax een welkome opsteker in de strijd om plek vijf. Woensdagavond staan de Amsterdammers in eigen huis tegenover Excelsior, dat in het vorige duel korte metten maakte met concurrent FC Volendam. Eerder dit seizoen speelden Excelsior en Ajax 2-2 tegen elkaar. Lukt het Ajax om de vijfde plek in de eredivisie vast te houden? Je volgt de wedstrijd vanaf 21.00 uur hier op de voet.
    Amsterdam, Rotterdam