Zo help je zijn orgasme uit te stellen

© Shutterstock

© *

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Vijftien jaar na datum verschijnt de opvolger van 'Spannende seks: van aardbei tot zweepje' van Ilse Nackaerts. De schrijfster verzamelde ook in dit boek de meest meeslepende tips voor koppels die hun seksleven net iets pittiger willen maken. Zo ook een overzicht van standjes die je helpen om het orgasme van de man zo lang mogelijk uit te stellen.

VVA

Hoe je dat doet? Wel, volgens Ilse Nackaerts kan je het orgasme van de man het gemakkelijkst uitstellen door te kiezen voor standjes die zo weinig mogelijk wrijving veroorzaken zoals de vrouw bovenop. Maar er zijn ook allerhande sprays en crèmes in de handel verkrijgbaar die daarbij kunnen helpen, aldus Nackaerts: "Deze producten bevatten een kleine hoeveelheid lokale verdovingsmiddelen, die je een kwartier van tevoren moet aanbrengen en die twintig tot vijfentwintig minuten lang blijven nawerken. Daardoor kunnen mannen hun orgasme iets langer uitstellen. De penis voelt immers 'bevroren' aan totdat de crème uitgewerkt is. Dit wil echter wel zeggen dat de man tot op dat moment weinig tot niets voelt."

Ook geeft ze als waarschuwing mee dat je na het aanbrengen van dergelijke crèmes ook zeker voldoende tijd moet wachten voor 'aan de slag gaat'. Als de crème niet volledig door de penis geabsorbeerd is, kan er residu op de vagina van de vrouw terechtkomen, waardoor ook zij een verdoofd gevoel zal ervaren. En dat is nu net niet de bedoeling, natuurlijk.

Spannende seks, Ilse Nackaerts, € 19,99, Van Halewyck

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer