Armin van Buuren.
Volledig scherm
Armin van Buuren. © EPA

Armin wil als bezoeker naar Mysteryland

interviewNa een afwezigheid van meer dan tien jaar keert Armin van Buuren deze zomer terug op Mysteryland. De DJ, die eind mei twee keer in de Arena staat, is een van de blikvangers op het langstlopende dancefestival van Nederland dat in het weekend van 26 en 27 augustus wordt gehouden.

  1. Nederlanders hekelen ‘luxeleven’ Máxima: 'Moet ze dan naar de Zara en in een rijtjeshuis gaan wonen?’
    PREMIUM

    Nederlan­ders hekelen ‘luxeleven’ Máxima: 'Moet ze dan naar de Zara en in een rijtjes­huis gaan wonen?’

    Waardig, ambitieus, onbesproken en vooral: stijlvol. Jarenlang was koningin Máxima de stabiele factor van het Nederlands koningshuis. Een baken van betrouwbaarheid, een toeverlaat in moeilijke tijden. Langzaam maar zeker lijkt het imago van de bekendste moeder van Nederland af te brokkelen. Kan ze het tij nog keren, of moet prinses Amalia de reputatie van de Oranjes redden? ,,Máxima zit geklemd in een harnas waar ze niet uit kan ontsnappen.”
  2. AI-app Udio verwijdert aantal liedjes: Nederlandse artiesten krijgen aanbod voor samenwerking
    artiesten bezorgd

    AI-app Udio verwijdert aantal liedjes: Nederland­se artiesten krijgen aanbod voor samenwer­king

    Lucratieve contracten lonken voor Nederlandse artiesten die zien dat hun stem en artistieke werk zonder toestemming wordt overgenomen door Udio. Het bedrijf achter de nieuwe spraakmakende AI-app biedt hen een ‘commerciële samenwerking’ aan als zij bereid zijn hun beschermde werk over te dragen aan de grillen van kunstmatige intelligentie (AI). In de tussentijd gaat Udio onrechtmatige liedjes van het platform halen, laat een woordvoerder aan deze site weten.