Man die moeder bekritiseert nadat ze op café borstvoeding gaf krijgt storm van kritiek over zich heen

© ss/Facebook

Een Britse man die wel heel hard was voor een moeder die op café borstvoeding gaf aan haar kindje, heeft het hard te verduren gekregen nadat hij zijn kritiek uitte op Facebook. De man verwijderde zijn commentaar toen hij merkte dat die veel mensen voor de borst stootte, maar het kwaad was geschied.

nkdr

“Sinds wanneer is het oké om een baby van vijf weken mee te nemen naar een van de drukste pubs in North Street?”, schreef de man. “Dan twee glazen wijn te drinken en dan te denken dat het gepast is om een borst tevoorschijn te halen in het midden van een heel drukke pub om het kind te voeden? (Jammer genoeg denk ik niet dat hij veel melk zou krijgen, eerder 14% Pinot Grigio)”

De man vroeg zich verder af of kinderen echt op zo’n vroege leeftijd al kennis moeten maken met pubs. “Het is zo’n zonde dat ouders tegenwoordig denken dat het acceptabel is om baby’s en kinderen mee op café te nemen”, schrijft de man. Hij raadde de moeder (en daarmee alle jonge ouders) aan om in plaats van op café te gaan, naar een park of een speeltuin in de buurt te gaan.

De reacties op zijn bericht bleven niet lang uit en stroomden al gauw met tientallen tegelijk binnen. “Ik geef mijn dochter eten waar ik wil en wanneer ze het nodig heeft”, schreef een vrouw. Een andere is dan weer van mening dat ze gek geworden zou zijn als ze niet onder de mensen kwam na haar bevalling.

De man zelf weigerde zich te verontschuldigen en wil nu, “op aanraden van mijn baas”, ook niet meer reageren in de hoop het niet erger te maken dan het al is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer