Je kunt de iPhone zo in de laptop schuiven en als touchpad gebruiken.
Volledig scherm
Je kunt de iPhone zo in de laptop schuiven en als touchpad gebruiken. © Apple

Apple ontwerpt iPhone-laptop, maar of-ie er ook komt...

Elektronicagigant Apple heeft gespeeld met het idee om een Macbook laptop te combineren met een iPhone. Verschillende media melden dat een patent voor het ontwerp een jaar geleden al is ingediend bij de Amerikaanse octrooiorganisatie USPTO.

  1. Privacy-topman wil onderzoek naar deepfake-schandaal BN'ers, hoop op fikse boetes
    49

    Privacy-top­man wil onderzoek naar deepfake-schan­daal BN'ers, hoop op fikse boetes

    De gemanipuleerde pornovideo’s van tientallen BN’ers en politici moeten zo snel mogelijk uit de lucht. Daarvoor wil Autoriteit Persoonsgegevens (AP) binnenkort in gesprek met de leiding van het Openbaar Ministerie, zegt voorzitter Aleid Wolfsen. De privacywaakhond sluit niet uit dat er fikse boetes worden opgelegd als de expliciete beelden online blijven staan. ,,Maar dan moeten we wel bij de eigenaar kunnen komen, en dat is een hele opgave.”
  2. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.