De rode versies van de iPhone 7 en 7 Plus.
Volledig scherm
De rode versies van de iPhone 7 en 7 Plus. © Apple

Apple maakt knalrode iPhone 7 en 7 Plus

Apple heeft een rode iPhone 7 en 7 Plus gemaakt, die vanaf vrijdag verkrijgbaar zijn. De nieuwe kleur van de telefoons werd vandaag aangekondigd. Tot nu toe waren de telefoons alleen verkrijgbaar in matzwart, hoogglans zwart, grijs, goud en roségoud.

  1. Meer dan miljoen Nederlanders kijken illegaal televisie: goedkoop maar niet zonder risico
    PREMIUM
    tv-piraten
    3

    Meer dan miljoen Nederlan­ders kijken illegaal televisie: goedkoop maar niet zonder risico

    Meer dan een miljoen Nederlanders kijken voor een habbekrats illegaal televisie en streamingsdiensten via internet. Daarmee zijn we koploper in Europa. Justitie pakt grote criminele aanbieders aan, maar de thuisgebruiker blijft vooralsnog buiten schot. Terwijl die net zo goed strafbaar handelt. Bedrijven die legaal tv aanbieden en waakhond Brein vinden dat het Openbaar Ministerie best meer mag ingrijpen.
  2. Privacy-topman wil onderzoek naar deepfake-schandaal BN'ers, hoop op fikse boetes
    49

    Privacy-top­man wil onderzoek naar deepfake-schan­daal BN'ers, hoop op fikse boetes

    De gemanipuleerde pornovideo’s van tientallen BN’ers en politici moeten zo snel mogelijk uit de lucht. Daarvoor wil Autoriteit Persoonsgegevens (AP) binnenkort in gesprek met de leiding van het Openbaar Ministerie, zegt voorzitter Aleid Wolfsen. De privacywaakhond sluit niet uit dat er fikse boetes worden opgelegd als de expliciete beelden online blijven staan. ,,Maar dan moeten we wel bij de eigenaar kunnen komen, en dat is een hele opgave.”
  3. Nederlands trio harkte 56 miljoen binnen met onder criminelen populaire telefoondienst
    PREMIUM

    Nederlands trio harkte 56 miljoen binnen met onder criminelen populaire telefoon­dienst

    De verkoop van telefoons met EncroChat, beter bekend als het WhatsApp van de onderwereld, leverde volgens justitie alleen al in Nederland 56 miljoen op. Mede dankzij drie Nederlanders zou de criminele telefoondienst een groot succes zijn geworden. Achter de schermen vindt al jarenlang onderzoek plaats naar de EncroChat-organisatie, waarin nu ook de naam opduikt van een van de meest gezochte mannen van het land.