Braziliaanse cameraman wordt wild van bikinimodel

In Nederland hebben we een groot aanbod van familieprogramma’s die het hele gezin entertainen. Ik Hou Van Holland, Alles Mag Op Zondag en Boer zoekt Vrouw zijn hier voorbeelden van. Dit zijn meestal brave programma’s waarbij het publiek al in een duik ligt na een spannende of stoute opmerking van Linda de Mol.

Dit soort programma’s zijn in Brazilië ook welbekend, lekker met het gezin naar de televisie kijken is er zeer populair. Het programma Superpop is zo’n familieprogramma waar allerlei gezinsthema’s worden aangesneden. Zo komt nymfomanie bijvoorbeeld langs en is porno een veelvuldig terugkerend onderwerp. Daarnaast worden de kijkers iedere uitzending getrakteerd op een aantal dames die de nieuwste badmode en lingerie showen, dan zijn de kijkers ook weer op de hoogte.

Superpop is niet het eerste programma waar wij aan denken als we met het gezin zitten te kijken. Je zou echter verwachten dat de cameraman van deze show wel wat gewend is, maar niets bleek minder waar. De beste vent was zo onder de indruk van een van de heerlijke dames en haar outfit dat hij het niet laten kon even in te zoomen en een momentje voor zichzelf te pakken.

https://www.youtube.com/watch?v=FTxCFWPJ03Y

De vrouw in kwestie mocht er zeker wezen en ergens begrijpen we de cameraman ook wel. Dit is een baan voor bikkels. Om deze wellustige cameraman te plezieren heeft Superpop ook een ander programma. Ze zenden jaarlijks ook de Miss Bum Bum-verkiezing uit waarin ze op zoek gaan naar de mooiste billen van Brazilië! De cameraman zal vast hopen dat deze dame ook meedoet aan de verkiezing.

https://www.youtube.com/watch?v=xv7cQqqZqFI

Maxim

Reageer op artikel:
Braziliaanse cameraman wordt wild van bikinimodel
Sluiten