Russen bouwen motor voor de toekomst

De laatste jaren zijn er steeds meer mannen die het heft in eigen handen nemen en zelf hun ideeen werkelijkheid laten worden. Dit juichen we natuurlijk toe, als man moet je de vrijheid nemen. In de meeste gevallen levert het realiseren van die ideeen niets op, de meeste mannen zijn gewoon niet zo handig. Maar juist dat ene geval dat werkelijk iets schitterends oplevert, dat geval gunnen wij een podium.

Deze keer gunnen we het podium aan de twee Oost-Europese bouwers Artem Smirnov en Vladimir Panchenko. Deze mannen laten hun dromen werkelijkheid worden. Zij zagen in hun visioen een prachtige motor en besloten deze te bouwen. Het levert ons de Samurai op.
.

De Samurai is een motor met een design dat geinspireerd is op de Japanse bouwstijl. Het moest een eenvoudig ontwerp worden met hoogwaardige materialen en een goede opvulling van de benodigde ruimte. Het uiterlijk is zeer vooruitstrevend en modern, daarnaast heeft het ook strakke lijnen en een sportieve uitstraling. Het resultaat is verbluffend, dit voertuig is een wondertje op wielen.

HiConsumption

Reageer op artikel:
Russen bouwen motor voor de toekomst
Sluiten