Geeft Genk hier al tactische geheimen prijs voor match van morgen tegen Sassuolo?

Terwijl KRC Genk aan het wachten was of de Europa League-wedstrijd tegen Sassuolo doorging of niet in de mist, hielden de Limburgers een Mannequin Challenge in de kleedkamer. Leuk, maar werden zo de tactische geheimen voor de wedstrijd van morgen niet prijsgegeven...? Als de Italianen het tactisch bord wat van naderbij gaan bekijken, weten ze alleszins al meer over de aanpak van Peter Maes...

vermi

De wedstrijd tussen Sassuolo en Racing Genk op de zesde en laatste speeldag in de groepsfase van de Europa League is uitgesteld tot vrijdag door de dichte mist die donderdag in het Stadio Città del Tricolore hangt. Dat heeft scheidsrechter Orel Grinfeld beslist.

Oorspronkelijk zou de wedstrijd om 19u van start gaan, maar de scheidsrechters oordeelden dat er te veel mist hing. Om 19u15 en 19u40 volgden nog twee inspecties. Uiteindelijk kwam de beslissing om het duel vrijdag te laten afwerken. Op welk tijdstip is nog niet bekend.

"De mist blijft spelbreker", zo klonk het bij Racing Genk. "Na een tweede evaluatie door de officials is de wedstrijd nu spijtig genoeg definitief afgelast. Zodra bekend is wanneer er dan wel gespeeld wordt en hoe het verder moet met de aangekochte tickets informeren wij u meteen. Bedankt alvast voor alle steun."

De Limburgers zijn al zeker van de volgende ronde in de Europa League. Enkel de groepswinst staat nog op het spel. Als Genk (9 ptn) in groep F even goed presteert als Athletic Bilbao (9 ptn) op bezoek bij Rapid Wenen, dan eindigt het zeker als eerste. De groepswinnaar is op 12 december reekshoofd bij de loting voor de 16e finales. Voor Wenen en Sassuolo, die alle twee vijf punten tellen, staat niets meer op het spel.

Aangeboden door onze partners