Fotograaf legt prachtig moment vast: moeder geeft borstvoeding tijdens bevalling

© ss

Terwijl deze Amerikaanse moeder zich in het hospitaal door haar weeën aan het worstelen was, vroeg haar tweejarige dochtertje om borstvoeding. De vrouw twijfelde geen seconde en nam de peuter bij zich op bed. Een liefdevol moment dat fotografe Maegan Dougherty kon vastleggen op beeld.

nadb

“De grootmoeder bracht de grote zus naar het ziekenhuisbed om nog even tijd door te brengen met haar moeder”, vertelt Maegan. “Van zodra het meisje binnenkwam, vroeg ze om borstvoeding. De moeder zei meteen ja.”

I love this moment. Big sister was so happy to see her mom and to nurse. And then contractions got longer and more intense.

Een foto die is geplaatst door Maegan Dougherty (@maegandougherty) op

De geboortefotografe besliste het unieke moment vast te leggen op beeld. “Er zijn zo veel speciale interacties te zien op de foto”, zegt ze. “De grootmoeder kijkt toe, de vader spreekt zijn dochtertje aan en de moeder geeft borstvoeding tussen de weeën door.”

Twee uur later beviel de moeder, die zelf ook fotografe is, van een tweede dochtertje. “Moeders zijn fantastisch”, klinkt het nog. “Ze kunnen een klein wezentje laten groeien in hun lichaam en tegelijkertijd een ander kind voeden.”

Born!

Een foto die is geplaatst door Maegan Dougherty (@maegandougherty) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer