Blac Chyna kan het weten: je wordt niet zomaar een Kardashian

© Instagram

Voormalig stripster Blac Chyna stapt binnenkort in het huwelijksbootje met Rob Kardashian, maar het is niet omdat je met een lid van de beroemde familie trouwt, dat je ook bij het clubje hoort. Robs zussen Kim, Khloe en Kourtney willen namelijk verhinderen dat Chyna hun naam gebruikt voor commerciële doeleinden. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

vwh

De site schrijft dat ze documenten kon inkijken van de vennootschappen Kimsaprincess Inc., Khlomoney Inc. en 2Die4Kourt, die eigendom zijn van Kim, Khloe en Kourtney Kardashian. Daarin staat dat de beroemde zussen niet willen dat Blac Chyna, die vanaf het moment van haar huwelijk voluit Angela Renee Kardashian wil genoemd worden, haar nieuwe achternaam gebruikt als handelsmerk.

In de documenten stellen de zussen dat de verloofde van hun broer ‘bewust voordeel wil slaan uit de goodwill en de populariteit van het Kardashian-merk’. Het trio denkt dat er verwarring zou ontstaan als Blac de naam gebruikt omdat ze ook in de entertainmentsector werkt en zich op dezelfde doelgroep focust als de Kardashians.

Blac Chyna kreeg vorige maand een dochtertje met Rob, dat ze de naam Dream gaven. Ze had al een zoon uit haar huwelijk met rapper Tyga, die nu een relatie heeft met Kylie Jenner, één van de halfzusjes van de Kardashians.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen