Zoontje Beckham brengt kerstsingle uit

© Instagram

De elfjarige Cruz Beckham heeft een kerstsingle uitgebracht. De opbrengsten van 'If Every Day Was Christmas', tegelijk ook zijn eerste debuutsingle, gaan integraal naar Make Some Noise, een liefdadigheidsorganisatie die het leven van minderbedeelde kinderen en jongeren wil verbeteren.

VVA

Cruz Beckham, de elfjarige zoon van David en Victoria Beckham, heeft zijn debuutsingle gelanceerd. 'If Every Day Was Christmas' is een echte kerstsingle, die deze ochtend voor het eerst op de radio werd afgespeeld en vanaf nu beschikbaar is in Spotify. De opbrengsten van het nummer gaan naar Make Some Noise, een liefdadigheidsorganisatie die minderbedeelde kinderen en jongeren meer kansen wil bieden.

Victoria en David zijn alvast reuzetrots op hun zoon. Dat blijkt uit hun reacties. Zo verscheen David deze ochtend samen met zijn zoon bij radiozender Capital FM en postte Victoria Beckham een foto van het achtergrondkoor van 'If Every Day Was Christmas'. Daarin bedankte ze de producer en zei ze zo trots te zijn op haar zoon.

 

Love a choir at Christmas!! x Super proud of @cruzbeckham Thank u @rodneyjerkins X VB #IfEveryDayWasChristmas @applemusic @globals_make_some_noise

Een video die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Sinds enkele dagen heeft Cruz Beckham ook een account op Twitter en Instagram om de kerstsingle te promoten. Verschillende bronnen in de media vermoeden echter dat zijn plotse aanwezigheid op diverse sociale media de aanzet vormt voor zijn toekomstige zangcarrière. Volgens BBC zou Scooter Braun, die ook Justin Bieber vertegenwoordigt, al als manager van Cruz Beckham aangesteld zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen