Direct naar artikelinhoud

FeestDJRuud neemt dit weekend afscheid in de HMH

FeestDJRuud is uitgefeest. Ruud Geurts (30) neemt 9 en 10 december afscheid met twee concerten in de Heineken Music Hall. "We verbouwen die hele tent tot het grootste feestcafé van Nederland."

DJ Ruud Geurts geeft 9 en 10 december een afscheidsconcert in de HMH.

Confetti, opblaasbeesten en een hoop gekkigheid: zo zou je de optredens van FeestDJRuud kunnen samenvatten. Geurts draait al sinds zijn middelbareschooltijd en nam in 2010 de naam FeestDJRuud aan.

Hij scoorde een hit, met Gas op die Lollie (2012), ondertussen een klassieker in het feestcafé- en studentencircuit. Per jaar doet hij zo'n tweehonderdvijftig optredens.

Op 9 en 10 december zijn er twee afscheidsconcerten van FeestDJRuud in de Heineken Music Hall. Ruud Geurts: "We gaan all-in. Al mijn collega's en dj-vrienden zijn er voor een avondvullende show. We verbouwen die hele tent tot het grootste feestcafé van Nederland. En we hebben meer opblaasbeesten dan je ooit hebt gezien."

Hoe hij zich gaat voelen? "Misschien ga ik lachen van geluk of janken van verdriet. Het voelt toch een beetje als the end of an era." De show van zaterdag is uitverkocht, voor de vrijdag zijn nog kaarten beschikbaar.

Lees ook het interview met Ruud Geurts: 'Het klinkt misschien verwend, maar overal waar we komen is het feest. Daar raak je op een gegeven moment aan gewend.' [+]