anp
Volledig scherm
© anp

Wesley Sneijder schrijft sinterklaasboek 'Scoorsteen'

Topvoetballer Wesley Sneijder (32) is een van de drie bekende Nederlanders die dit jaar een sinterklaasboek hebben geschreven. Zijn boek heet De strijd om de Scoorsteen.

  1. Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola
    update
    148

    Bas Smit en Nicolette van Dam eisen 2 miljoen euro van Coca-Cola

    Showbizzkoppel Bas Smit en Nicolette van Dam heeft Coca-Cola aangeklaagd, omdat ze nog recht zouden hebben op 2 miljoen euro. Dat schrijft RTL Z. Het stel heeft promotieactiviteiten voor de frisdrankgigant uitgevoerd, maar zijn daar volgens eigen zeggen niet in het geheel voor betaald. Coca-Cola stelt dat de afspraken met een bevriende medewerker van het bedrijf waren gemaakt en die is inmiddels op staande voet ontslagen. Smit en Van Dam ontkennen die vriendschappelijke band.
  2. Aangifte van belediging en discriminatie ingediend tegen Derksen

    Aangifte van belediging en discrimina­tie ingediend tegen Derksen

    Mirka Antolovic van meldpunt en kenniscentrum Tûmba heeft dinsdagochtend aangifte gedaan tegen Johan Derksen op het politiebureau in Leeuwarden. ,,We wilden namens discriminatie.nl bekrachtigen dat Derksen, nadat hij al zo vaak tegen het randje van het toelaatbare heeft gezeten, nu ook een grens is overgegaan”, licht Antolovic toe. Ze zegt aangifte te hebben gedaan van belediging en van discriminatie in de uitoefening van een ambt.
    Wommels