Direct naar artikelinhoud
Update

Zwaargewonde bij aanrijding scootmobiel en taxi

Op de Jan Evertensenstraat werd maandagmiddag een vrouw (55) op een scootmobiel geschept door een taxi. De vrouw werd zwaargewond afgevoerd.

In de Jan Evertsenstraat werd een scootmobiel door een taxi geschept.

De politie laat weten dat de vrouw diverse botbreuken en hoofdletsel heeft opgelopen en maandagavond wordt geopereerd. De woordvoerder noemt de situatie uiterst zorgwekkend.

De vrouw stak met haar scootmobiel een zebrapad met stoplichten over en werd aangereden door de taxi. De politiewoordvoerder laat weten dat de taxichauffeur mee is genomen voor verhoor. Ondanks dat het nog niet duidelijk is welke bestuurder het rode verkeerslicht negeerde, zegt de woordvoerder wel dat de chauffeur "Veel heeft uit te leggen, aangezien het ongeval bij een oversteekplaats plaatsvond."

Twitter bericht wordt geladen...

Gewonde hond
Er werd ook een gewonde hond aangetroffen. De hond werd meegenomen door de dierenambulance en maakt het goed. "Het hondje heeft pijnstillers gekregen en komt er weer helemaal bovenop," aldus de woordvoerder. 

Door het ongeluk reden bus 18 en tram 7 en 13 enige tijd niet. Volgens het GVB is de dienstregeling inmiddels weer hervat.