José Mourinho.
Volledig scherm
José Mourinho. © ProShots

Slechte start voor grote namen bij Manchester United

De verwachtingen waren torenhoog aan de start van dit seizoen. Na drie tegenvallende seizoenen moest alles nu goed gaan komen op Old Trafford. De komst van José Mourinho, Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic leek een garantie voor succes. Dat valt tot nu toe enorm tegen. Waar ligt dat aan en hoe groot is het geduld bij de fans?

  1. Neymar-familie stopt met (financiële) steun Dani Alves: ‘Willen niet dat onze naam nog gelinkt wordt aan de zaak’

    Ney­mar-familie stopt met (financiële) steun Dani Alves: ‘Willen niet dat onze naam nog gelinkt wordt aan de zaak’

    Hoewel hij mag vrijkomen op borgtocht, lijkt het er niet op dat Dani Alves (40) snel de gevangenis in Barcelona zal verlaten. De clan-Neymar, die Alves herhaaldelijk al veel geld toestopte, wil namelijk niets meer te maken hebben met de zaak en ook de borgtocht van één miljoen euro niet betalen. ,,Nu het vonnis is uitgesproken, willen we onze naam niet meer gelinkt zien.”
  2. Ligt een transfer voor de hand? En 7 andere vragen over de situatie van Orkun Kökçü beantwoord
    PREMIUM

    Ligt een transfer voor de hand? En 7 andere vragen over de situatie van Orkun Kökçü beantwoord

    Orkun Kökçü werd afgelopen weekend gestraft voor een kritisch interview. Benfica-coach Roger Schmidt liet hem buiten de selectie voor het duel met Casa Pia. De voormalige Feyenoorder brandde de Duitser eerst af, maar liet vanochtend via Instagram weten ‘respect te hebben voor de trainer en de mensen van de club’. Wat speelt er nou allemaal precies? Acht vragen en antwoorden over de kwestie.
    Rotterdam